- erp

Ce Microsoft Dynamics 365 servicii sunt incluse cu TechPeer?

Suntem specializați în Microsoft Dynamics 365 instalare, personalizări și optimizări. În timpul pandemiei, am văzut cu toții importanța pentru întreprinderi de a avea o capacitate de a gestiona inventarele, stocurile, procesele de producție. Compania noastră vă poate ajuta cu Microsoft Dynamics 365 site-uldvs. Microsoft Dynamics 365 Experții noștri pot fi mobilizați rapid. Vom analiza infrastructura ERP existentă și vom căuta oportunități de îmbunătățire a productivității și vom implementa automatizarea acolo unde este necesar.

Preluarea controlului asupra lanțului de aprovizionare

Un ERP puternic precum Microsoft Dynamics 365, vă poate ajuta să vă gestionați mai bine procesele, lanțul de aprovizionare, operațiunile, rapoartele și finanțele, toate într-un singur loc. Acest lucru vă va ajuta să vă creșteți profitabilitatea și să aveți o viziune la nivel înalt asupra modului în care sunt utilizate resursele companiei dumneavoastră.

Preluarea controlului asupra lanțului de aprovizionare
staffing2_title

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la TechPeer, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar, în același timp, își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

Aveți nevoie de ajutor cu Microsoft Dynamics 365 configurareadvs.?

Având cea mai optimă configurație de instrumente pentru afacerea dvs. vă va ajuta să automatizați și să câștigați în productivitate. Luați legătura cu noi.