- ecommerce

Ce BigCommerce servicii sunt incluse cu TechPeer?

Suntem specializați în BigCommerce instalare, personalizări și optimizări. Timpul comerțului electronic este acum. În timpul pandemiei, am văzut cu toții importanța pentru întreprinderi de a avea capacitatea de a vinde online (față de offline). Compania noastră vă poate ajuta cu BigCommerce site-uldumneavoastră. BigCommerce Experții noștri pot fi mobilizați rapid. Ne vom uita la site-ul dvs. web și vom căuta oportunități de îmbunătățire a vitezei, de configurare a unor copii de rezervă adecvate și de securitate.

Magazinul dvs. online este cheia veniturilor

Folosiți instrumentul potrivit pentru a vinde? BigCommerce este minunat să faceți acest lucru, dar este esențial să vă asigurați că magazinul dvs. și backend-ul sunt optimizate temeinic.

Magazinul dvs. online este cheia veniturilor
staffing2_title

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la TechPeer, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar, în același timp, își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

Aveți nevoie de ajutor cu BigCommerce site-uldvs.?

Având cea mai optimă configurație de instrumente pentru afacerea dvs. vă va ajuta să automatizați și să câștigați în productivitate. Luați legătura cu noi.